Vragen of advies?

of mail ons op:

Werkwijze

Bestellen gaat als volgt: u kiest het gewenste materiaal, u kiest een maat en hoeveelheid en dan gaat u naar ‘bestellen’.

Zodra u uw gegevens heeft ingevuld, verschijnt er een scherm met een overzicht van uw bestelling en de bijbehorende transportkosten. In de regio Cuijk is dit een bedrag van 30 tot 60 euro.

Daarna gaat u naar het betaalscherm gaan en kunt u afrekenen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen,krijgt u een bevestiging en gaan wij de aflevering in gang zetten. Wij leveren uw bestelling meestal binnen 4-5 werkdagen en plannen dit op route in. In overleg proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komen.Bezorging

De bezorging in de regio doen wij meestal met onze eigen kraanauto. Hiermee kunnen we op veel plekken komen die met een grote oplegger niet te bereiken zijn. Vergelijk het formaat van onze kraanauto met bijvoorbeeld de vrachtauto van de vuilophaaldienst.

We kunnen een big bag tot ca. 6 meter vanaf de zijkant van de kraanauto bij u plaatsen of eventueel boven uw tuin hangen om los te snijden.

Bezorging buiten de regio gebeurt meestal met een kooiaap-transport. De big bag kan hierbij alleen op een goed verharde losplaats neergezet worden. Op de oprit kan alleen worden gereden als deze erg stevig ligt. Wij zijn in dat geval nooit aansprakelijk voor verzakking van de oprit. Lossen gebeurt altijd naar eigen inzicht van de chauffeur. Hierbij proberen we altijd goed mee te denken over de juiste plek.